VisitCopenhagen
Marienlyst Stranhotel i Helsingør i de små klitter ud mod Øresund og med udsigt til Kronborg Slot.

Strandhotell och andra boendealternativ i Helsingör

Få en fullständig avslappning på något av de vackra badhotellen, som i generationer har betjänat kungligheter och de rika - men det även finns något för alla. Dessutom står campingplatser, B&B och hotell redo med öppna armar för gäster från när och fjärran.

Det största renässansslottet i Norden, Kronborg, tornar över Helsingör och Öresund, och är definitivt värt ett besök. M/S Sjöfartsmuseet är en modern arkitektonisk pärla i världsklass, men är långt ifrån ensam förmedla historia och kultur på spännande sätt som uppskattas av både barn och vuxna. Här är ett antal upplevelser i Helsingör som du kan inspireras av. Allt är lätt att hitta, ligger nära varandra och lämnar sitt avtryck på Helsingör.

Lista
Karta
Spa med udsigt til Øresund på Strandhotel Marienlyst i Helsingør

Strandhotel Marienlyst

Alldeles intill vattnet vid Öresunds kust ligger Marienlyst Strandhotel. Här kan du övernatta en ett av de många rummen, njuta av mat med inspiration från Frankrike och Norden samt koppla av fullständigt på strandens spa.

Danhostel Helsingør

Danhostel Helsingör

Helsingör Vandrarhem "Villa Moltke" är Nordsjällands best belägna vandrarhem - direkt vid Öresund med privat strand. Naturen och kulturen är platsens goda grannar och vandrarhemmet ligger inom gångavstånd från Helsingörs breda och spännande kulturella utbud.

Nyrup Camping ligger lige uden for Helsingør

Nyrup Camping

Nyrup Camping är en liten familjecamping precis utanför Helsingör. Campingen ligger i skogsliknande omgivningar med perfekta läförhållanden. Här kan man hyra småstugor , och det finns också en "QuickStop plats" med en speciell utformning för husbilar.

Hotel Bretagne

Hotel Bretagne

Det mysiga badhotellet Bretagne ligger i den charmiga badbyn Hornbæk norr om Helsingör och erbjuder 23 vackert inredda rum, där de flesta har utsikt över Hornbæk sjö och havet.